1.7.2009

Rahat pois pankista!

Tossa eilen olin uutisissa kuulevinani, että syksyllä kortilla maksaessa lisätään joko prossia tai senttejä hintoihin, kun ollaan päästy EU:hun, jossa käytäntöjä yhtenäistetään. On se yhtä perkelettä, kun kortti maksaa, ja sillä maksaminen maksaa.

Mää otan kaikki rahani pois pankeista, tehkää muutkin niin. Katotaan kuinka naama venyy, kun meikäkin tempasee puolitoistamiljoonaansa pankeista ja panee perstaskuun. Maksellaan sitten vaan isolla setelillä perkele - vaikka kyä ne sitten tekee jonkun direktiivin, että jos käteisellä maksaa, niin menee viis euroo käsittelymaksuja, kun ny ei tartte käsitellä ollenkaan, kun tökkiä korttia ite reikään ja näpytellä numerot, ja vilkuilla ympärilleen, että olisko rosvoja kyttäämässä takana tunnareita.

Tekisivät edes niin, että vois heitellä tavarat hihnalle, joka itte ottais hintakoodit eikä tarvittas mitään 'kassoja' istumassa - niitten homma voitas muuttaa silleen, että ne olis 'assareita, jotka panis tavarat pusseihin, ja vois joskus auttaa, jos koodi ois rutussa tai jotain. Jenkeissähän aineskin oli muutama vuosi sitten tommosia pussipoikia, tunsi ittensä palvelluks joskus, mutta ku täälläpäin otetaan rahat kärryistä, ja sitte ne ei meinaa edes irrota siältä lähteissä - illalla tiätysti iso pomo tulee ja kerää eurot vankkureista ja pelaa hedelmäpelejä.

3 kommenttia:

Arjaanneli kirjoitti...

Mäkin otan rahani pois!
Kaikki 0,65€!
JÄÄVÄT NUOLEMAAN NÄPPEJÄÄN!!!

peeÄR - mies kirjoitti...

Juu A.A. Pitäskö laatia atressi?

BLOGitse kirjoitti...

Ranskalainen Carrefour aikoo laittaa kassat automaateiksi. Lisaa tyottomia ainakin Ranskaan...

Kylla on ihmisen raha tullut kalliiksi. Tienaat - maksat verot. Talletat - maksat veroa etta saastat ja saat sille jotain naurettavaa korkoa eli pyoritamme pankkijarjestelmaa. Saat jossain vaiheessa elaketta - ja taas maksat veroja.
Liian monet ahnaat kadet kayvat tavallisen talliaisen kukkarossa koska osakkeenomistajat eivat tyydy normaaliin tuottoon vaan aina pitaisi tulla paljon ja viela enemman. Ja jos sisaan ei tule tarpeeksi, irtisanotaan ihmisia, ja kun sekaan ei riita, otetaan kuluttajilta...jne jne