1.3.2008

Kevät tulollaan


Tää päätti päivittää lokinsa nyt, kun kevät pukkaa päälle niinkuin politiikan jatkeena käytettävä sotakoneisto.

Tää ihmettelee semmosta logiikkaa, joka kehtaa julistaa, että "Aikuisen ihmisen pitäisi olettaa ymmärtävän, että jos sohii ampiaispesää, ampiaiset todennäköisesti pistävät takaisin." Ja kuitenkin heittää koanejaan Islamin suuntaan.

Tää on sitä mieltä, että Mannerheim on vaarattomampi homona -fiktioituna/faktisena - kuin muslimit - etenkin äärisellaiset - ärsytettyinä. Siinä ei Patruunan eikä Matruunan kapelin kalistelu paljon auta, jos alkaa nurkissa paukkuun! Sopis olla pikkusen varovaisempi - johdonmukaisuudesta puhumattakaan.

Jos Manöhaimista puhutaan seksuaalisesti 'toisin orientoituneena', ja sitten vielä itketään, että nyt on ylitetty sopivaisuuden kynnys, herää kysymys siitä, onko Matruunan mielestä homoseksuaalisuus sukupuolisena 'valintana' yleensäkin jotenkin hävettävää.

Kannattaa 'amiksen' ehkä pikkusen vielä laajentaa datapohjaansa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moron!

Kuinka sää jaksat koko ajan vaan kirjoitella omia ajatuksia ja höpinöitäs nettiin kaiken kansan luettaviksi? Jos sää kirjotat muka sen takia, että muistat sitten vanhana mitä oot miettinyt/tehnyt, mikset pidä normaalia päiväkirjaa ja kirjoita siihen kynällä tai t-koneella mutta ei nettiin.

Pidän mäkin päiväkirjaa mutta ei mulla mitään tarvetta ole saattaa ajatuksiani kaiken kansan luettavaksi.

Kyllä mää palaan takaisin siihen ensimmäiseen kritiikkiini, että tommosen blogin pitäminen on täyttä narsismia. Ja sää em. perusteella ihan täysi narsisti.
Rakastat varmaan pyyteettömästä omaa tekstiäsi. Varmaan sun aidoin rakkauden muoto on itserakkaus.

T: Pekka

peeÄR - mies kirjoitti...

Pelkkää asiaa Pekka;)