27.1.2009

Kun ei toimi!

Tuli poistettua tuo chattielementti sivulta - näytti ääkköset 'kuubalaisina', muuten ehkä kivakin. Jos joku osaa opastaa paremman vastaavan, niin kiva. BLOGitse tämä ei ole epäluottamuslause sivultasi löytämälleni gadgetille tai Sinulle;)

Pitänee alkaa kattella kasviksen tuutorointeja, vaikka Mika lajia pitääkin turhana:)

Poistin tuosta sivupaneelista Takkiraudankin; on alkanut tuntua niin itseään toistavalta ja samaa saarnaa toistavalta 'tädiltä', että paskaako sitä itteensä kiusaamaan. Pääseehä sinne sitten joskus taas varmistamaan näkemyksensä.

10 kommenttia:

maalainen kirjoitti...

Kyllä se matruuna minun mielestäni on yliveto. Punainen vaate hän saattaa olla koska vaikuttaa niin huippulahjakkaalta ja tietävältä. Hän kirjoittaa kuitenkin selkeällä kielellä ja monipuolisesti, mitä ei voi sanoa vaikkapa hänen kriitikostaan RR:stä.
En alemmuuden tunteiltani voisi mennä kommentoimaan hänen juttujaan, koska tunnen itseni köykäiseksi.

BLOGitse kirjoitti...

Ei pulttia!
Boxin kanssa on ongelmia jos sinne kirjoittaa ääkkösiä...Tuottaa pirunmoisia ongelmia kirjoittaa muuten ääkkösillä, huomaan aina niilla kirjoittaessani. Vaihdan. Tama nykyinen pc on ostettu taalta ja nappaimet on hieman eri paikoissa Suomi/Engl. Kun kirjoitan kaikilla 10:lla pitkan hoikalla sormellani, hahahah, niin automaattinen kirjoitus hairiintyy kielen vaihdosta...sori, tulipa pitka selitys! :-)

Muuten, minun boxiani ei muut juuri kayta kuin viagran internetkauppiaat!
Onneksi huomaan valilla tsekata mita & kuka siella temmeltaa!

Tuuliset terveiset Kairosta!

Rauno Rasanen kirjoitti...

Maalainen

Sinäpä se vasta alemmuudentuntoinen olet, kun otat vallan määritellä minutkin pelkäksi nollaksi tuosta vain jostain omista korkeuksistasi.

Matkit minua?

*
Minun kritiikissäni Takkirautaan on kyse kahden täysin erilaisen ajattelutavan ja emotionaalisen asenteen tai älyllisen temperamentin eroavuudesta - ei mistään asiatason informatiivisesta väittelystä.

Ja jos en voi sietää jotain tyyppiä, annan sen myös julki.

Ressentimenttinen asiallisuutesi - Maalainen - huvittaa ja ärsyttää minua. En tiedä kumpaa tunnen enemmän.

Jos tuntee vihaa, parempi sanoa se suoraan kuin naamioitua asiallisuuden taakse ja ryhtyä selittelemään. Tulee samalla tehtyä 'rintamalinjat' selväksi, koska perusantagonismit käyvät kyllä ilmi hyvin nopeasti (ks. PS.).

Asialliset lopetukset vain pitkittävät 'eron tuskaa' eli perustavaa laatua olevien erimielisyyksien lopullista tunnustamista.

*
Minä kirjoitan juuri sitä, mitä minä haluan. Oli yksipuolista tai ei. En ole 'informaatikko'.

Heidegger kirjoitti: jokainen (aito) filosofi ajattelee elämänsä aikana vain yhtä ainoaa ajatusta.

Minulle nämä ajatukset kytkeytyvät seksuaalisuuden, kuoleman ja filosofisesti ontologisen eron teemoihin.

PS.
Sinulla kaunaisena ex-vihreänä on oma lehmä ojassa tässä asiassa.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Maalainen

Siteeraan yhtä päreeseeni äsken ilmestynyttä Takkiraudan kommentin syvällistä osaa:

'Ai niin'.

Unohtui nimittäin vielä sanoa, että olet eräs Blogistanin huumorintajuttomimpia tyyppejä - Takkiraudan ja eräitten muitten nimeltä mainitsemattomien luupäiden ohella.

Onneksi olkoon!

Olette voittaneet Rauno Räsäsen 'Asiallinen mutta huumorintajuton'-palkinnon.

Sen voi noutaa minulta salaa paikasta, joka pitää itse ensin löytää.

maalainen kirjoitti...

Rauno
Ainakin tämä minua huvitti. En ole huonossa seurassa ainakaan Takkiraudan kanssa. Ketähän ne muut on, tosin jos taso laskee, ei haluta kuulla.
Ihailen kyllä taitavaa gonzoiluasi vai miten sitä kutsuttaisiin, turkkalaisuutta (?). Lahjakkuutta on todella paljon, tietoa ja henkevyyttäkin. Olet ilmiö blogimaailmassa. Ihan tosissani sanon.
Minun täytyy pitää kieli keskellä suuta, jos aion päästä ansaitsemaan eläkepisteitä. Kotomaan hyväksi en ole vielä paljon tehnyt ja aion yrittää lähimmät viisi vuotta. Sekä maan että itseni samalla. Kyllähän minullakin olisi joskus halua kirjoittaa irroitellen, en ole aivan niin kuiva tyyppi kuin kuvaat, mutta paljon siinä tottakin on.
En ole myöskään kiihkokansallinen enkä kaunainen ex-vihreä, vaan edelleen aika vihreä, joka etsii omien edellytystensä perusteella jonkinlaista totuutta.
Voi hyvin! Jaksetaan molemmat!

Rauno Rasanen kirjoitti...

Maalainen

Kiitos vaan ystävällisistä ja ymmärtäväisistä sanoistasi. Kommenttisi lämmitti junan alle hypännyttä sieluani.

En minäkään niin v...mäinen sisimmältäni ole kuin annan joskus teksteissäni ymmärtää.

Mutta sinä taidat kyllä tietää sen. Ilmeisesti näet minun lävitseni paremmin kuin haluaisin uskoa todeksi.

Mitä sinun blogitekstiesi sisältöihin tulee, niin olen aika paljossa samaa mieltä van Vaarin sinusta esittämän mielipiteen kanssa.

Vaari taisi muuten mainita seuraavansa blogiasi säännöllisesti.

peeÄR - mies kirjoitti...

Mitähän pojille sanoisi:
Tapelkaa, saatte tupakkaa!
Ei toimi.
Matruunasta puhuttaessa ajattelen niinikään puhuvaa, pasunoivaa sanakirjaa - siitä en pidä.

Ideologioiden ulkopuolelle muka jättäytyminen; ja siis objektiivisuus ovat mielestäni täyttä bullshittiä - eihän semmosta kuin objektiivisuus ole!
Kognitiopohjaa - valikoitua - on, ja tapansa kirjoittaa on 9+;).
Ja äänestään tykkää.
---
Ja sisällöistä: "Ruukinmatruuna on aina todennut: Ei ole tärkeää, mitä sanot; tärkeää on että miten sen sanot."

Ei kaivanne selittelyjä?

maalainen kirjoitti...

Ette kyllä ota pois minulta idoliani. Kyllä minusta tuntuu, että hän on sisäistänyt sanottavansa ja onhan siinä myös ideologiaa, vaikka olisi sitten ideologioiden kuolema se aate.
Minulla on ollut aina vaikeaa suhtautua liian vahvoihin naisiin, ja on tässäkin niitä aineksia.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Maalainen kirjoitti:

'Minulla on ollut aina vaikeaa suhtautua liian vahvoihin naisiin, ja on tässäkin niitä aineksia.'

Sama vika Rahikaisella, mutta minä kun olen tällainen rääväsuu - ja draamakuningas (sanoi Iines) - vaikka asiallisuuden ja joskus jopa informatiivisuudenkin halutessani hallitsen, niin annan palaa takaisin tahallisen ja toivottavasti myös harkitulla tavalla hyperbolista retoriikkaa käyttäen, mikäli en voi sulattaa esim. juuri Takkiraudan monomaanista 'tieteistyyliä' ja mukamuka objektiivista (lue: ksenofobis-ideologista) asenteellisuutta.

Vaikka Takkirauta(kin) on jämähtänyt tietyn tematiikan julistamisen 'indoktrinaatiokehään', niin toki arvostan hänen tietomääräänsä ja kykyään kirjoittaa melko selkeästi ja ymmärrettävästi, mutta toistan jälleen, että meidän kahden edustaman ja sisäistämän älyllisen temperamentin luonne on niin erilainen, että emme lopultakaan väittele - en ainakaan minä! - enää suoraan ja välittömästi faktoista vaan siitä tavasta, jolla faktat meidän temperamenteillemme ilmenevät.

Takkirauta kieltäisi tällaisen perustelun omalta kohdaltaan subjektiivisen epätieteellisenä, mutta minähän jo korostin puhuvani vain omasta puolestani.

Niinpä pelkästään jo keskustelutavan paradigmasta kumpuavan erimielisyyden vuoksi emme useinkaan voi löytää yhteistä kontrapunktia tai edes yhteistä sävellajia pyrkiessämme lähestymään samaa teemaa ja/tai aihetta oman itseymmärryksemme eli/tai älyllisen temperamenttimme puitteissa.

Filosofisesti peruskiista (taas kerran sanottuna) välillämme piilee täysin erilaisessa 'kyvyssämme'/tavassamme tunnustaa ontologisen eron (tietoisuuden dialektiikan) olemassaolo ja vaikutus ajattelun mahdollisuuden perusrakenteisiin ja -ehtoihin.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Arvioin itseäni kriittisesti ja totean, että johan oli abstraktia ja muodollista höpinää tuo viimeisin kommenttini.

Noin minä kuitenkin ajattelen, jos tekstin perusajatus nyt ylipäätään jollekin selkisi.

Täytyy yrittää vääntää selkokielinen versio siitä - ja lausua lopputulos h-i-t-a-a-s-t-i.