17.1.2009

On se kauheeta!


Se, se on kauheeta, että aidot urbanissimukset ja -mat ollaan viemässä korpeen, kun on totuttu tuttuun Lattepaikkaan ja Kulduurikirjoon, niin kauheeta se on, että Lääkelaitoksen Kaupunkilaisia ollaan johonkin susirajalle siirtämässä. Kun ovat sentään hyvinkoulutettuja ja routsiakin puhuvia, on se kauheeta.

Se, että jotkut joutoporukat pannaan kilometritehtaalle, on niitten oma syy, ja kun ne ei ymmärrä MarkkinaKapitalismiin kuuluvan Tieteellisesti noususuhdanteet ja pienet laskusuhdanteet. Vapaa Klopalisaatio vaatii Tieteellisesti aina sisäänajon, ja se on niinkun Markkinakapitalismin Evoluutioo. Siinä heikot karsiutuu luonnonvalinnan myötä Tieteellisesti ja parhaimmat yritykset jäävät jatkamaan Kehitystään ja näin sen Tieteellisesti on Kapitalistin ymmärrettävä.

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Näinhän se menee.

Parhaat työntekijät pärjäävät.

Parhaat yritykset pärjäävät.

Parhaita yrityksiä ovat usein ne, joitten työntekijät ovat valmiita tsemppaamaan firman puolesta. Firman puolesta tsempataan lähinnä kahdesta syystä:

a) sieltä saadaan hyvää palkkaa, jota ei haluta menettää, ja/tai

b) firmaan on emotionaalisesti sitouduttu.

Emotionaalinen sitoutuminen firmaan vaatii, että työntekijä esimerkiksi kokee että häntä kunnioitetaan. Lääkelaitoksessa on ilemisesti tällä alueella ongelmaa - työntekijät kokevat että heitä pompotetaan. HUS:issa on nähdäkseni sama ongelma.

Luepa tämä:

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2006/10/yhteis-on-organismi.html