19.9.2009

Kirsi Virtanen

Kuuntelin tuossa ylen PUHE-radiosta Kirsi Virtasen puhetta. Muijjaan oon jo ennenkin kyrsiintyny, mutta nyt aattelin lokata asiasta. Mikä helevetin toimittaja semmonen on, kun haukkuu kaikki ja kaiken, ja vanhusten kiusaajat ja huonon lihan myyjät ja hyvät ja huonot ihmiset jne. pääsee saman otsikon alle! Siis täyttä paskaa - ei huumoria (ymmärtääkseni). Asiasta toiseen hypitään sisään hengityksellä.

Mutta eihän sitä oo pakko kuunnella - aivan.

6 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Kun joku osaa olla ärsyttävä jatkuvasti, niin eikös se ole jo taito sinänsä! Mitä mieltä olet Kaari Utrion yrityksestä samalla alalla? Hän tosin on iskenyt vasta yhdellä kuolemanpilleriehdotuksella. Jotkut osaavat sohia kepillä ihmisten tunteita. Herättääkö se keskustelua vai vain suuttumusta?

peeÄR - mies kirjoitti...

Marja-Leena,
Jos on ärsyttävä jatkuvasti, mutta ilman kokemusta ja tietoa, se ei ole taitoa vaan tyhmyyttä. Kuuntelin radiosta jutun ja se oli huomattavasti pidempi kuin tuo linkin takana oleva blogi, ja se oli todella säälittävää kuunnella. En tiedä onko sivuilla kuunneltavissakin koko esitys - minulla on niin hidas yhteys, etten mökiltä kykene audioita kuuntelemaan, jos on niin kuuntelepa kun juttu seikkailee kaikessa, mitä päähän tulee, ja kaikki on "paskaa", mikään ei ole edes tyydyttävää saati hyvää. Ja tällaisia ohjelmia on kyseinen posottaja suoltanut paljon.

Utrion kannanottoa en ole kokonaisuudessaan kuullut, joten en ota kantaa.

Mutta Vapaa-ajattelijoiden , oliko pj. tms. kommentti tanskalaisen kanan islaminmukaisesta valmistustavasta, että tuollaisen lihan tuominen Maciin saattaa loukata jonkun uskonnottoman tunteita, kertoo että kevyillä mennään.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihda hyvä mies kanavaa, ongelmasi ratkeaa sillä. Elämä on valintoja.....

T: Pekka

peeÄR - mies kirjoitti...

Älä Pekka kettuile. Mää oon iltaöisin kattellu tähtitaivasta:)

Anonyymi kirjoitti...

En mää kettuile. Oon itte pitänyt rajoitettua uustispaastoa muutaman vuoden, eli Aaamulehteä en lukenut vuosiin. Uutiset katton TV:stä jos ei muutakaan tekemistä ole.
Telkusta muuten kattelen vaan määrätyt ohjelmat jotka oon nauhoittanut, en muuta. Näin kun asiaa miettii jälkeenpäin niin mitään en oo menettänyt, päinvastoin, pysyy mieli parempana kun ei kaikista ihmisten julmuuksista tiedä.

Elän tavallaan "sivussa", täähän elämäntyyli oli jo aikanaan antiikin Kreikassa jonkun koulukunnan oppi, sitä en muista minkä. Kattele vaan tähtitaivasta vielä enemmän, hommaa vaikka kaukoputki. Sillä kun tutustut taivaan ihmeisiin ja luet vielä alan kirjallisuutta niin saatat tulla samaan johtopäätökseen mihin Binoza ja minä olen päätynyt.

"Luonto eli Jumala".

Pekka

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti osui ja upposi kun noin suututtaa. Jospa koittaisit kritisoida tiettyjä Kirsin väitteitä, pelkän tunteidenvuodatuksen sijasta.