28.9.2008

Ruukinmatruunan pokka pettää

Ruukinmatruunan pokka alkaa näköjään pettää, kun on sensuuri iskenyt 'olohuoneeseen'. Kommenttini, jossa ihmettelen 'rautarouvan' hormonitoimintaa joka toisen postauksen käsitellessä armeijaa, ja sotimista, armeijaa ja sotimista, viholliskuvia ja viholliskuvia on deletoitu. 'Rouva' julistaa miehensä olevan reservin upseerin, ja julistaa siten tietävänsä
mitä tehdä, kun "rähinä alkaa".

Kun sitten ihmettelen, kenen kirjoituksia nimimerkki oikeasti suoltaa, ja arvelen kyseessä olevan militantin upseerismiehen, tuntuu deletenäppylä olevan ainoa vaihtoehto.

Jos Nainen oikeasti kirjoittaa kuten 'nainen' antaa olettaa, ei kyseessä voi olla muu kuin pahanlaatuinen hormonihäiriö tai sitten elämän aikana päälle jäänyt trauma.

5 kommenttia:

Ironmistress kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ironmistress kirjoitti...

Ruukinmatruunalla ei ole omassa blogissaan mitään velvollisuutta sietää sen enempää omaan tai puolisonsa persoonaan kohdistuvia loukkauksia tai ilkeämielisiä vihjailuja kuin myöskään muiden keskustelijoiden loukkauksia toisiaan kohtaan.

Samasta syystä myös muiden keskustelijoiden aivopieruja on lentänyt sinne isoon kuonasenkkaan matkan varrella.

peeÄR - mies kirjoitti...

Pelkästä huolesta ja altruismista kirjoitan, mitä kirjoitan.

Näinä aikoina on kuultu, että on hyvä kun pidämme toisistamme huolta.

Jenni kirjoitti...

Moi! Hormoneilla on kyllä melkoinen valta meihin ihmisiin. Myös miehiin. Ethän sitten loukkaannu, jos joku alkaa blogissasi epäille, että nyt kyllä miehinen menopaussi jyllää... Kas kun me kaikki, sukupuolesta riippumatta, käymme ja kukumme niillä... Tämä ystävällisenä huomautuksena.

Anonyymi kirjoitti...

toissapaivana minakin aattelin matruunahormoneita Ψ