14.10.2008

TAMPERELAISTA PYROKRASIAA


Tuli mennyks Tampereen uimahalliin. Päädyin omaan autoon, kun on polvi paska.

Eikös siä nää punanuttuset keijut hääriny jo autojen tuulilaseilla kynät savuten.

Kyrsi jo näkeminenkin. Nostin nätisti sinisen tallan tuulilasin alle ja totesin naapuriautoilijalle, että parempi näin, ettei tuu kalliiks. Puhuttiin siinä hallille mennessä Tampereen pysäköintikotkista, mm. Tays:n alue on kotkien provikkapaikka. Ihmettelin, että eihän kukaan sairaalaan mielikseen mee, yleensä on tosi tarve tai jopa hätä. Sit nää korppikotkat tulee ja pamauttaa pysäköintisakon jo ennestään masentuneelle ja kärsineelle, kun ei oo sopivaa paikkaa muistettu autolle kattoo, tai on menny pitkäks, kun lekurit on ollu tupakilla.


Nooh...Kello oli siinä 13.10 ja halli aukes klo 13.00. Siä ei yhteen menoon saa olla kahta tuntia enempää, että siinä viistoista yli kolmen olis deadline hallissa. Parkkiaika on muistaakseni kolme tai neljä tunti.


Ehän mää ny kahta tuntia uiskaan - menis liian pitkäks;)


No mää olin uinu kilometrin ja käyny saunassa ja lampsin autolle.


Nii mitä mää näin saatana! Tuulilasissa oli joku helvetin muovipussi. Alko pulssi kohoon. Menin autoon ja kattoin pysäköintikiekkoo. Mää olin pannu tuloajaks siinä hätäpäissäni 15.10 tai jotain - eli olin vahingossa söhlänny sen muavilaatan kanssa.


Sakon syyksi oli ruksattu pysäköintiajan ylittäminen! Kello oli 14.40!


Samaan aikaan tuli sattumoisin oikeella puolella olevan auton kuski paikalle, ja kysyin moneltako ne oli tullu. Kertovat tulleensa tasan 13.00, kysyin viä, että oliko tässä muita autoja - ei ollu kuulemma yhtään. Otin miehen yhteystiedot ja sit tuli rouva, jonka kans olin puhunu pysäköintipolitiikasta. Kerroin tarinani ja otin yhteystiedot. Soitin sitten välittömästi pääkallonpaikalle. Kerroin, että kyseessä oli vahinko, ja että mulla on pari todistajaa siihen, että tuloaikani oli
yhden jälkeen - " KIRJALLINEN VALITUS MEILLE", MOLOTTI LUUPÄÄ.


HAISTATIN PASKAT JA KUULIN, ETTÄ SAMOIN !


ON BYROKRASIA TYHMIEN HOMMAA - MUN OLIS KAIKETI OLLA PARKEERANNU EDELLISPÄIVÄNÄ - KUN OLI YLIAIKASEKS MENNY !!!


KYRSII JA VALITAN !
Saako ne provikkaa ?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran TAYSin parkkipaikoista kun siellä viime kevään ravasin. Porukat yrittää aina tunkea autonsa siihen ekalle pienelle parkkipaikalle siihen heti tekun jälkeen.

Kun ajaa kaupungin suunnasta tullen TAYSin ohi on siellä C-parkki jossa on aina tilaa ja pysäköinti paljon halvempaa kuin siinä ekassa parkissa. Eikä kävely sairaalan eri rakennuksiin oon yhtään sen pitempi kuin siitä ekasta parkista.

Tohon pysäköintisakosta sen verran, että on kiva nähdä sunkin välillä tuohtuvan jostain asiasta Yleensähän sää ESITÄT mielensä täysin hallitsevaa tyyntä buddhalaista. Vaikka et sää semmonen oo.

Rakkain terveisin Pekka

Jenni kirjoitti...

Moi! Olen tehnyt kerran oikaisun. Eräs kirjaston vieras oli pysäköinyt laittomalle paikalle siksi aikaa, että kuljetti soittimet sisälle kirjastoon. Sakkohan siitä tuli. Vetosin muun muassa molemminpuoliseen väärinkäsitykseen. Hauskinta oli, että paikalle olleellee punanutulle tilanne myös selvitettiin, mahtoiko jäädä puskiin odottelemaan, josko luvattu "kymmenisen minuuttia menee, sitten siirrämme auton" ylittyy.

Valitus meni läpi, sakko muutettiin huomautukseksi.

Anonyymi kirjoitti...

aika hauskoja keijuja ja sitten kotkia! oma huolimattomuus harmittaa ja ehkä vähän lievittää tuskaa, kun purkaa tänne.
tuommoinen kohtalo on tullut osakseni, mutta enpä ruvennut siitä sen enmpää keräjöimään - maksoin pois ja päätin olla seuraavilla kerroilla huolellisempi. sopis varmaan sinullekin
t. kohtalotoveri