28.4.2009

Golf on porvaripeli!

Tuolla jossain on ollut ymmärryksen puutetta golfin luonteesta. Itsestään selvää on se, että porvari on tyypillinen golffari. Jos joku demari on kentällä hinkuamassa, niin kyseessä on piiloporvari. Golffi ei siis ole ole mikään viaton reikäpeli. Se on poliittinen valinta! Ei aito Vihree voi pelata golffia, koska kyse on luonnon raiskauksesta - senhän ymmärtää lapsikin; ellei oo porvarin kakara. Golffi vaatii niin paljon irtainta, ettei köyhällä oo semmoseen varaa.

Ei silti, etteikö olis moni alkuperänen tiedostavan työväenluokan pelikin saastunut markkinakapitalismilta. Yks on jääkiakko. Joka saatanan kylässä pitää olla jäähalli, kun ei kunnon luonnonjäitä enää oo, mikä taas johtuu siitä, että joka kylässä on jäähalli, joka lämmittää maailmaa niin, että kiakkoo pitää pelata hallissa. Ihmiset on tyhmiä.

Potkupallokin on saman typeryyden uhri. Kesällä vois pelata ihan riittävästi, mutta ny ne saatanat vaatii lämmitettäviä halleja vilposeks kaudekskin, ettei tartte pitää sukkahousuja, jos vaikka munat palelis - shortseissa on pelattava, että reisilihakset näkyy.

Yks ainoo työväenluokan laji on sentään jäljellä: Samoilu luannossa, mutta kun siäkin on noita saatanan hirvikärpäsiä, ettei porotkaan viihdy. Ja tää kaikki on porvarin syytä, kun on lämmittänyt maailman nii, että koko luanto on sekasin, mutta näyttää onneks siltä, että loppu on tulossa sikotautina!

Ei kommentteja: