10.4.2009

Pääsiäiskatsaus ja kaikkee tähdellistä

Nyt on Pitkäperjantai. Aamulehti kirjoittaa naisesta, joka rukoilee muiden ihmisten puolesta, että he paranisivat. Hän myös kertoo parantaneensa Jumalansa avulla ihmisiä, jotka ovat hänelle täysin tuntemattomia.
Asiaan liittyy vain paljon ongelmia.
Ensinnäkään tiede ei ole voinut todistaa/osoittaa minkään jumalan olemassaoloa. Eihän sellainen, jota ei ole, voi ketään parantaa. Tieteellisissä tutkimuksissa on osoitettu, että ihmiset suggeroivat itsensä jumalilla, ja jos joku sitten paranee, se on tieteellisesti alkuaankin ollut joku psykosomaattinen sairaus, joka ei siis ole mikään oikea sairaus alunperinkään. Siinä on ihminen päässään suggeroinut itselleen tunteen, että on sairas. Tieteellisesti kaikki tuommoinen rukoilu on tyhmää, koska tieteellisesti ei mitään jumalaa edes ole.
Kaikki nämä pääsiäisjutut on täyttä humpuukia, vaikkeivat ihmiset sitä tunnu huomaavan. Kukaan ei tieteellisesti voi herätä kuolleista, tai sitten ei ole oikeesti edes kuollut. On paljon tieteellistä näyttöö siitä, että joogit ja muut kykenee pidättämään hengitystä paljon pitempään kuin tavalliset ihmiset, kun on vaan treenanneet kunnolla. Tai sitten se, että joku nainen tulisi raskaaksi ilman spermaa. Ei oo tieteellisesti mahdollista sekään. Sopii yrittää. Nykyään sitä kyllä saa sairaaloista pakasteena, mutta että ilman miestä pelkästä pyhästä hengestä - siis täyttä satua.

Pääsiäisessä on kyllä hyviä puoliakin. Ihmiset saa töistä vapaata - ellei sitten ole saneerattu muutenkin, mutta nekin, jotka on rehellisiä ja työtä pelkäämättömiä; siis ei mitään työn vieroksujia, niin nekin voi mennä palkallisella vapaalla vaikka Lappiin laskettelemaan tai sitten MeriTeivoon golffaan. Rentouttavan loman jälkeen on bruttokansantuote taas kasvanut ja ihmiset voivat palata töihinsä, ja kasvattamaan ostovoimaansa, mikä on edellytys sille, että kansantuote ja hyvinvointi lisääntyy. Tämä on tieteellinen Adam Smithin luoma "Näkymätön markkinakäsi", joka sitten määrää taas, kuinka paljon rahaa ihmisille tulee tulevina vuosina. Vaikka kateelliset on viimeaikoina kiukutelleet siitä, että Lilius saa siinä 70 000€ kuussa eläkettä, nin on se turhaa, kyllä mies on rahansa ansainnut, ja sitä on just säädellyt tämä näkymätön käsi tieteellisesti.

Sitä olen vaan aatellu, että mikä kun eivät ole huomanneet, että kaikki saisivat tommosta vaikka 50 000€ palkkaa kuukaudessa, siitä kun kunnallisverossa menee kuitenkin yli 50% veroa. Sillä veromäärällä voitaisiin pitää hyvinvoivien yhteiskuntaa päällä paremmin kuin nyt. Toivottavasti joku silmäätekevä lukee tän, ja ottaa onkeensa vinkin, niin alkas asiat parantua Suomessa joka kunnassa.

Ja vielä pääsiäisestä sen verran, että kaikki kouhottajat vois kyllä pikkusen mennä itteensä, ja rauhottua ajatteleen, mitä tässäkin nyt lukee, ja mennä vaikka johonkin pääsiäistapahtumaan rauhottuun - jos ei tykkää kirkosta, niin kiakkoliiga jatkuu tänään Oulussa, kun siä on vastakkain Kärpät ja Jypi - niinku ne keski-suomessa sanoo, ja huomenna on sitten liigakarsinta Porissa Ässät vastaan Sport Vaasasta, sekin tulee telkusta, jos ei paikalle pääse.

Että älkää ny mämmiinne tukehtuko - tää oli kevennys, kun tuli pikkusen pitkälti tota asiapuolta tossa suollettua.

Ei kommentteja: