3.12.2009

ILMASTOKATASTROFISTA!!!

On se nyt perkele, että ihmiset eivät viitti kattoo edes MOT- ohjelmaa, kun on niin varmaa???, että asialla ovat markkinalibertaristit, jotka hyötyvät entisestä menosta! Mitäpä jos asialla ovatkin - sillä toisella asialla - juuri markkinamiehet, jos joku onkin kehittänyt jotain, jolle rakennetaan kysyntää. Kattokaa nyt noi videot, että voitte olla ittellenne rehellisiä.

Ps. Koska en tahdo olla yksisilmäinen liitän tähän linkin blogiin, jonka kommentteineen luettuanne olette entistä sekopäisempiä siitä, mikä on totuus tässä debatissa! Ainakin minä olen, kun tahdon vain tietää.

2 kommenttia:

Rauno Rasanen kirjoitti...

Mä katsoin sen ihan ensimmäisen esityksen tästä MOT:sta (areenaltahan voi tsekata monia ohjelmia vähintään viikon ajan milloin haluaa) ja koin oloni hämmentyneeksi - en tosin ensimmäistä kertaa tämän asian suhteen, koska olin tietoinen näistä kiistoista ja epäilyistä.

Silti, pee-ÄR, eikö olekin pakko myöntää, että ei ole ihan puhtaat jauhot pussissa korkeasti oppineilla, luonnontieteellisillä ilmasto-viherpeipoillakaan.

Zizek saattaisi ja ymmärtääkseni onkin vääntänyt sarkastista herjaa vihreitten ideologisuudesta - ei tosin niinkään heidän huolestaan, joka on ymmärrettävä 'aidoksi' (anteeksi lainausmerkit) vaan heidän taipumuksestaan indoktrinaatioon.
...
Me emme tiedä. Mutta ei tiedä tietokonemallinnuksiin luottava ilmastoanalyytikkokaan.

Jos tällainen tieto nyt sitten yhtään helpottaa - pikemminkin päinvastoin...

peeÄR - mies kirjoitti...

Niinpä, sitähän tässä pyrin pyörittelemään. Jos katsot tuon linkin takaa (mafia kisännyt) Toiviaisen vastauksen ja kommentit kirjoitukseensa, niin sekopääks tulee - tänään tulee 'rismalta' 21.00 asiaa käsittelevä ohjelma - jokohan totuus, lopullinen totuus paljastuu;)