23.9.2010

PASKASTA

Maaseudun kesämökeille on rakennettava puhdistuskaivot. Kun mökillä on nelisen kuukautta vuodessa, olis paskat pantava saatanan kalliisiin pönttöihin, ettei itämeri saastu. 

Mitäs tehdään hirvenpaskoille, joita kertyy meidänkin pihaan vuoden mittaan kuutio. Kusta ei saa tietysti pihalle talon taa. Pitää varmaan ottaa kanisteri mukaan kusta varten ja tuoda kotio. Paska sekotetaan hirven ja jäniksen vastaavaan, niin kukaan ei sano mitään.
Mites muuten on karhun paskan laita - on semmonen laatta, että...Ja sit hevosten, joita on nykyään laitumilla melkein joka pihassa. Lehmistä en sano mitään - mutta onko nää jutut tietoisesti jätetty huomiotta.

4 kommenttia:

Iines kirjoitti...

Minä en rakenna mökille mitään kymppitonnin kakipuhdistamoa ennen kuin naapurin isäntä lakkaa saastuttamasta myrkyillä mereen ulottuvia peltojaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sanottu Iines

PeeR kirjoitti...

Iines, ollaan saman seuran porukoita;)

Anonyymi kirjoitti...

En rakenna mitään pyttyjä omakotitaloon minäkään. Lähimpiin järviin 5km matkaa ja sakokaivojen ylijäämävesi imeytyy omaan peltoon.

Samaan aikaan maajussi levittää sianpaskaa puolen kilometrin päässä monelle hehtaarille. Ja sen maiden läpi kulkee joki johon paskat valuu ja menee sitä pitkin monta kilometria järveen. Joten mää en uusia pänttöjä taloni pihalle tee ja suosittelen ettei kukaan muukaan. Täysin järjetön laki jota ei pitäisi totella.

Laki ja oikeus ei todellakaan ole sama asia.

T: Pekka L