25.11.2007

Julkivaatimus

NAINEN

(Kuvat tekstiin liittymättömiä)


MUTTA
Me Espoon, Vantaan ja Kirkkonummen Feministit ry. vaadimme, että kaikille haluaville feministeille tulisi tasa-arvon nimissä saada munat - ja isot, jos mahdollista. Se on niin, että kun feministin haaroissa roikkuu isot munat, niin on sillä psykologinen vaikutus moniin pienimunaisiin päättäjiin, ja saisivat feministit suuremman painon sanoillensa kuin ennen. Ja kiekkomatseissa voisivat feministit reilusti mennä miesten veskiin kusirännille ja vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen, kun ei tarvitse käydä kyykkykusella, joka yleisissä käymälöissä on naisten puolella pakko, ja jo hygieenisyyssyistä, ja joka ei muutenkaan ole tasa-arvoista, kun jotkut voi kusta seisaaltaan.
Hallituksen pitää nyt tehdä heti laki, jossa velvotetaan nuoret isomunaiset moottoripyöräilijäpojat testamenttaamaan munansa feministien käyttöön, kun käy liikenteessä kalpaten.

ESPOON, VANTAAN JA KIRKKONUMMEN FEMINISTIT RY.

2 kommenttia:

Ma-Riikka kirjoitti...

Ja lisää iso-Arskoja synnyttämään samantien. Sitäpaitsi miksi tyytyä kuolleisiin miehiin, on ne munat elävilläkin - vai onko?

peeÄR - mies kirjoitti...

Yhdistyksen pontimena lienee kuitenkin väkivallaton munittaminen, joten kirkkokuorojen falsettiosasto ei saane täydennystä.