6.11.2009

Pitäskö mennä lekuriin?

2 kommenttia:

Rauno Rasanen kirjoitti...

Peeär kysyy päreeseensä liittämän sikainfluenssa-tartunnan jälkeen otetun ylävartalokuvansa yhteydessä:

'Pitäskö mennä lekuriin'

Vastaus:

Liian myöhäistä. Tämän jo mutaatioasteelle edenneen taudin kanssa on nyt/enää vain opittava elämään. - - Rauhallisesti ja myönteisesti asennoituen.

Mielialan äkillisesti vaihdellessa tauti saattaa levitä jalkoihin ja turvottaa ne koripallon kokoisiksi ja taulakäävän muotoisiksi epämuodostumiksi, joiden alunperin 6 cm pitkien ja 4 cm paksujen kynsien pituuskasvunopeus saattaa kohota jopa 3 cm:iin /vrk ja paksuuntuminen ympärysmitaltaan 1½-2 cm:iin/vrk.

Näin ollen kynnet, jotka saavat epähuomiossa kasvaa vapaasti vain viikonkin verran, pystyy sen jälkeen katkaisemaan enää vain kevytmoottorisahalla - esim. Stihl MS200 ja Husqvarna 339 xp.

Tärkeintä tämäntyyppisen 'sian' hoitamisessa on siis kynsien huollon ohella juuri oman tunne-elämän positiivinen hallinta, ei niinkään immuniteettisysteemin stabilisoiminen biomedikaalisella täsmäaktantilla.

Em. sitaatti löytyy 'Luonnottoman lääketieteen ensyklopedia'sta osa 3 (2009, kustantaja Actus Purus, Fallkulla) - otsikoltaan: 'Ihmeelliset mutta fataalisti yllättävät virus-sairaudet': kohta 7, hoito-ohjeen motto: 'Hyvin Sikaasi huolla, niin ei tarvi sun kuolla'.

Arjaanneli kirjoitti...

Miksi ihmeessä?
Sun kärsähän on ihan sievä!
Mutta jos et laita jotain päällesi, saatta iskeä vielä vaikka se semmonen sikaflenssu!
Se on kuulema aika ikävä tauti!