29.11.2009

Sofi Oksanen"Ei pidä yleistää..."

Miten se sanonta saunan taakse viemisestä menikään?

Tämmönen ritsa puhuu niin vitun ylimielisiä ja kaikkitietäviä, että...Kattokaa esim. YLE1:n "puoli seitsemän"

12 kommenttia:

Arjaanneli kirjoitti...

Hirveä älämölöö yhdestä höpöhöpö-lausunnosta!
Ketä kiinnostaa maailmalla yhden Oksasen mulautukset?
Ei ketään! Ei tästä kukaan jaksa päivää kauempaa ääntä pitää.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Tervetuloa Peeär-Studioon Sofi Oksanen. Sinä olet kuulemma Tanskassa ollut sitä mieltä, että...

'Niin olen. Joo. Miähet on perseestä. Ninku jotkut naisetki. Mut gootit on mageita - - - . Blaa blaa blaa blaa jne. jne. Blaa blaa baa...

...kesken ohjelman Sofi saa 'kohtauksen':

- - Hmph. Köh. Hei! - - Mun lapsuuden neuroosit alko taas raiskata mua! - - Hakekaa fasistit mulle lisää pakkelia, jottei mun kulissi-imago luhistu tähän paikkaan. Mulla ei ole omaa identiteettiä. Mä oon vähän ninku Viro. - - Vittu! Mä alan viiltelee itseäni, jollen mä saa heti just nyt lisää huulipunaa, kittiä ja hormonitahnaa! - - Röökii kans kiitti. - - Mikäs telkkari tää oikeen on? Oottex te runkut muka toimittajia! - - Kuulit oikein urpo - - tuo sitä Tikkurilan mustavalkeeta pakkelia - - ja vaaleaa oksalakkaa...iso pullo. - Ja sinipunasta latexia litran purkki. - - Nonnii - lähtihän se tiukuhousu äidin asialle - - mothers little helper. - Äly ei ollut nopee mut jalat onnex oli. - - Vittu mä tarviin just nyt mun päivittäisen latexi-pakkeli-tötsyn. Pitäis vaan se pikkumopo kiirettä! Mun neuroosit iskee taas lujaa! - - Köh. Köh. Ymph. Ymph.'

Eh - kiitos Sofi - - eh - - haastattelusta. - - - (kuiskaus studiomanulle) Pane poikki. - - Mitä? Kummatkin. Sekä ohjelma että Oksaska. Sehän on muutenki jo melkeen sininen.

Anonyymi kirjoitti...

Pääsipäs kehumaan Durasia. Siksikös valitsit tuon pätkän?

Hannele mummu kirjoitti...

Henkilökohtainen ja yksityinen asia ei ole sama, dekkarikirjailija ei murhaa :)
Sofi Oksanen on tosi pätevä älykäs nainen ja sellaiset heikkoja miehiä aina ovat ärsyttäneet.

Hannele kirjoitti...

personlig # privat

peeÄR - mies kirjoitti...

Mummelille: Kohdistan 'kritiikkini' S:n tapaan esiintyä l. käyttäytyä julkisuudessa. En ole lukenut Oksasen kirjoja enkä...vannomatta paras. Siis kirjoittamisen taitoa en epäile. Jos älykäs ihminen käyttäytyy noin superylimielisesti ja kaikkitietävästi (syntynyt -77), niin mentaalipuolella on jotain rankasti perattavaa!

Iines kirjoitti...

PeeÄr-mies ei nyt unohda, että tanskalaiset toimittajat pyysivät Sohvilta kärjistettyjä stereotypioita suomalaista miehistä ja suomalaisuudesta yleensäkin.

Iines kirjoitti...

korjaan = suomalaisista miehistä

peeÄR - mies kirjoitti...

Tähdennän edelleen, että tämän pikku femakon käyttäytyminen on se, joka vistoo. Kun ollaan niin itsevarmoja ja lahjakkaita ja emansipoituneita liberaaleja, että "älkää yrittäkö, minun kansani", joku olis joskus sanonut, että K:n tarpeessa tommonen on!

Hannele kirjoitti...

Käyttäytyminen? Eihän haastatelussa voi sohia käsillä, päätä keikuttaa ja puhua liian nopeesti (siis onko Pelle Oopperalaulaja alalikissä sinun idooli?)

Iines kirjoitti...

K:llä hiljaiseksi -metodi ei päde kaikkiin, kuules peeÄr. Sofihan on bi ja lisäksi sado-maso, niin että anna nyt vaihtoehtoja. ;)

peeÄR - mies kirjoitti...

Iines, sukupuoliversioihin puuttuminen olis ollu jonkun mielestä ad homonem(sic).

Ps. sanokaa ny joku jotain MOT-videostaki - ku on niin pirun hiljasta. Kiinnostais muakin, kun oon joskus julistanu 'maailmanloppua'.