15.12.2008

Joulukuun pualiväli

Tääloo yhtään huumorintajusta tyyppiä, kun Fast Showkaan herätä hurraahuutoja - tai sitte nei osaa ruattia.
Määviitti enää huumorivideoita haeskella turhan hihittäjille. Täälon pikemminki tommosta vakavanaamasta porukkaa, ku puhuu vilosovioista ja kaikesta kun opetetaan kompuuttorilla tai sitten ei. Pitää olla niin pirun tärkeenä ja kehua itteensä, kun on ollu edistyksellinen ja ku ymmärtää kaikesta paljon. Iironmistreesin ny tajuu, kun se tiätää enempi, kun muut ja osaa kamppailla, mutta son sekin menny sekasi, kun alkaa muuttaan miälipiteitään ja toiset on jo uskonu ne tosiks, ku se on aikasemmin julistanu.

Mää taidan alkaa kans kehuun itteeni ja kirjottelen sivistyssanoja niin pirusti, niin kaikki on haavi auki, kun nei oo aatellu, että mää oisin viisas, vaikka oon.

Oon mää punttisalillaki käyny jatkuvasti, vaikken jaksa siitä uhota, niinku nykki meen sinne ja viime viikollaki nostin penkiltä 110kiloo, mutten mää sillä leveile, kun mullon semmosen luanne.

Tänään ei sada vettä aineskaan Tompereella, satas hesassa, kun ne on niin olevinaan, jakyä se Kaapro oli paras iroli, se likka oli liian piäniki.

Siitä yhdestä tuamarista mää en tykänny, kun se kiroili niin pirusti ja oli pitkä tukka, ennoo Durasia ny lukenu, mutta pian alan, että teen vaikutuksen, kun sitä harva ymmärtää, niinku mää.
Mää enää viitti räplätä, meen puntille ja katon sit, jos ois joku hyvän näkönen kimuli, niin vois kirjottaa enempi.

Heneki oli telonu ittensä salilla ku oli nostanu 85 kiloo, niin ei voida mennä uimaan. Pitäs olla pikkusen varovaisempi vanhan miähen.

2 kommenttia:

Ma-Riikka kirjoitti...

Joo rupee sääki vaan jargonautiks niinku muukki vilosovisen koulutuksen saaneet, onhan nekin kun on vähän vajausta siitä opista ruvenneet suoltaan jargonia niinku toiset ruottii tai suomee tai tamperetta. (Tota viimistä en osaa lainkaan.)

peeÄR - mies kirjoitti...

Hä?!
:)