15.9.2007

Pidennetty viikonloppu


Ajattelin pidentää viikonloppua tuossa kuun lopussa. Menema Prahaan vaimon kanssa. Kun ei ole käyty ja liki halvalla pääsee. Netistä löytää, kun penkoo. Neljä yötä hotellissa *** ja lennot= 700 euroo yhteensä - siis kahdelta. Toivottavasti ymmärsin oikein! Kun on tullut jo maksetuksikin, niin olis se kiva, jos vaimokin pääsis -tai edes toinen.
Varausvahvistus tuli emailina, jossa ei kysytty henkilötietoja paitti nimet kummaltakin - ei osotteita, mitäs se kellekään kuuluu. Nyt pitäs sit tutustua etukäteen nähtävyys-musteihin. Onhan niitä sivuja netti täynnä. Vielä en oo tarkistanut valuuttaa, millä pelataan - euro ei toimi. Mutta katellaan.

Siä on semmonen kellokin, joka ei oo mikään rikitaali - on jostain 1700-1800 luvulta, ja siitä näkee, mikä vuodenaika on menossa ja joka tunti tulee 12 apostolia
näkyviin, kun se lyö - ei ne kukkuun tuu niinkun alakerran Askolla, mutta sillä onkin käki.
Että tämmösissä tärinöissä tässä pari viikkoo ja saas nähdä sitten kuinka äijän käy.
Panin tohon Wikipedian kuvankin vähän niinku kiusaks, kun kaikki ei reissuun pääse.
Jos tän joku lukee, niin saa antaa hyviä vinkkejä, kun siä on kuulemma maailman parasta oluttakin
Ei vaiskaan. Toi on siis helevetin huonoo. Mutta on siä oluttakin - niin ja nähtävyyksiä melkein ajalta ennen ajanlaskumme alkua. Että jos joku, niin vinkkiä kiitos. Mää otan hianoja kuvia sitten ja saa Pekkakin olla kade.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nauttikaa paljon hehkuviiniä kadulla ja intoutukaa kaduista, joilla Kafka ja Milenansa kulkivat!