9.9.2007

Tuli olluksi tuli...
Mökillä kokemassa syksyn koleuden päälle pukkaamisen. On onneks lämmitettävä asumus.
Mutta eipä oo katuvaloja, ei. Järvi on kylmä uida saunankin jälkeen, mutta uihan ne talvella, paitti ne harrastaa sitä.

Mettässä en kylä tykkää olla. Vaikka vaan petoeläinten pelotteenakin seisoisin, niin nää Neuvostoliittolaiset hirvikärpäset löytää kyllä mut, ja just mut. Vaimoa ei tunnu
Venäläiset ahdistavan - tää ois Sipuran hommia selittää, mistä moinen - oisko geeneissä. Mutta oikeessa on Jyri Häkämies. Suurin uhka on Venäjä, Venäjä ja Venäjä.
Sieltä ne on päästetty tieten Suomen mettiin, ettei suomalaiset reenais enää mettissä talvisodan varalle - ei tulis enää likikään tasapeliä, niinkun joskus - melkein. On Häkämies ollu varmaan marjassa ennen Jenkkilän matkaa. Niin puhuu viisaita mies.

Kesällä oli niin pirun lämmin, ettei jaksanu työleirillä tehdä mitään - mää oon yleensä kova puuhasteleen mökillä - kysykää vaikka vaimolta. Kerrankin lämmitin saunan - v.98.

Netti siä pitäs olla ja suihku ja tasasemmat maastot. Tuli kuitenkin sangollinen puolukoita poimittua - vaikken puskien tasalle notkistunut. Meillä joku teki sen - on aikojen kuluessa muotoutunut semmonen työnjako, että mää oon pelote, että vaimo voi poimia. Lauantai-iltana ajeltiin vähän kattomassa maisemia - ja olihan niitä.
Kun olis rikas ja sais kämpän semmoseks, kun kaupunkiasunto - ei ois hirvikärpäsiä ja suihku sisällä ja juokseva vesi, ettei vaimo rasittuis kannellessa, kun mullon semmoset geenit...

Ei kommentteja: