3.9.2007

Salaisia kansioita

Olen niin yksinkertainen ja naiivi, etten ymmärrä lainkaan tätä mediassa vellovaa vakoilulistamarmatusta. Oletteko rakkaat ihmiset tulleet ajatelleeksi, että teiltä salataan jatkuvasti tietoja - niin avoimessa yhteiskunnassa kuin elämmekin. Näin täytyy olla, jos suojelupoliisilla on joitain listoja ihmisistä, joiden arvellaan kertoneen SALAISIA tietoja ulkomaalaisille.

Minulle kun ei tule mieleen, mitä vakoiltavaa Suomi-nimisessä valtiossa on. Uutisista
saa tietää, kummonen keli huomenna on, ja talousuutisista kuulee, mikä on osakesalkun tilanne. Eduskunnan päätökset tulevat lakeina ja säädöksinä kaikkien tietoon. Siis mää oon kauhias hämmästynny.

Jos joku oikeasti funtsii, että Suomen puolustusvoimilla on SALAISTA TIETOA, ei oo tullu seuranneeksi aikaansa. Nää ulkomaalaiset kun tietää satelliittiensa kautta kaiken, mitä Suomessa tapahtuu. Jos täältä ollaan tekemässä attackia Norjaan, niin onhan se pidettävä salassa, mutta mulle vois kertoo - en kerro kellekään.

Jos täällä oikeesti on SALAISTA tietoa, niin suurin osa kansalaisista on sen tietymättömissä. Mutta ihan hyvin tuntuu tultavan toimeen ilman salaisikin tietoja.
Siis mää en kylä tajua, mitä jemmataan ja keltä. Tietääköhän toi Katainen - ei varmaan, näkee naamasta, ettei toi poika tiä
Mutta jos joku tietää, niin kylä Ile - sen näkee naamasta - senkin

Ei kommentteja: