10.11.2008

Reprimaatio

Nyt tää avautuu kunnolla. Tällä on repressio ja paha. Tuli tossa kommentoitua Ritan kommenttia ja oivalsin, että kun pistän kaikki henkisfyysiset raskauttavat asiat riviin, niin se vois auttaa - oon lukenu joskus jostain semmottesta metorista, että ei saa pantata vaan pitää avautua, niin ahdistus loppuu. Asiaan.

Repressioo aiheuttaa aineski se, että on pimee - siis pihalla, siis että " Hämärä tulee ennen aikojaan kuin sairas ihminen työstä kotiin" (Juhani Peltonen, Metsästys joulun alla).
Joskus kun oli nuarempi, menin ennen joulua Kanarialle viikoks enkä ollu ollenkaan reprimoitunu. Viikko valohoitoo mausteilla teki hyvää. Nytku ei enää edes huvita lähtee kotoo, kun on ostanu uuden kämpän.

Sittee, polvi on ollu paskana jo pidemmän aikaa, ja ku menin antaan ortopertille aikalisän viime talvena, niin ny kun mennään jo lisäajalla, niin ne on kai hukannu mun papruni l. ne ei tiä sitte pitäskö leikata polvi vai umpisuali, ny odotellaan. Repressoi!

Sittee, sain sakkoo väärästä pysäköinnistä - enkä satana Hämeenlinnaan valita - joutusin maksaan vaan lisää.

Ja sit, Auton huolto oli, mitä oli - vaikkei siinä mitään vikaa ny oo, mutta vistoo, kun ei päässy posottaan huallolle sillo, ku oli maito korkeella - ny ei oikeen enää viitti. Reprimoi.

Siit, pualitoista vuatta sitte alotin hiilaritietosen dieetin, arvot parani ja hihhuloin tääläkin, että näin elää pitää, ja ny ku kävin labratoorissa, niin ne onnistu saamaan kaikki takas semmosiks, ku ne oli ennen vanhaan. Siis vähän ...!

Sitte naama. Se on alkanu näyttää ihan niinku olis joku satanan pappa tai joku eläkeläinen, vaikken oo ku puali-.

Käytiin ostamassa vaimon kans parisänkyt, jos tulis jotain miäleen, kun on pehmeet ja pualijäykät jouset - nooh, ne soittaa sit ku ovat tuamassa. Ei oo kuulunu. Ja sit reprimoi, ku tiätää, että on itte veivattava jalat sänkyyn kii - niinkö sitä ei olis siihen hintaan voinu kaupassa tehdä. Ja sit, et jos se uuskaan ei auta mitää - että on pehmee vaan niinkö sänky.

En tiä olisko näitä reprimaatiosyitä lisääki - olis varmaan, muttaku ei muista - ja seki reprimoi. Pitäs saada varmaan jotain sipramiinia ja serotomiinia aineski jouluks. Viinastaki tulee semmonen pualen viikon pöhö, ettei sitäkään viitti.
Sanokaa ny joku jotain posetiivista.

Ei kommentteja: